E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Macbeth maksuttomasti

Shakespearen suuri tragedia on synkkä kuningasnäytelmä skottilaisesta klaanipäälliköstä ja tuhoisan vallanhimon analyysi.

MACBETH: … ja sääli, alaston kuin juuri maailmaan tullut vauva, saapuu ratsastaen pasuunoiden ärjähdyksen selässä, ja kerubien parvi kiitää näkymättömillä tuuliratsuillaan ja huutaa teon kauheutta kaikkiin korviin, kunnes tuuli hukkuu itkuun.

Macbeth on viimeinen Shakespearen suurista tragedioista, tarina murhasta, vallanhimosta ja ihmisen tuhoutumisesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2016-12-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

58 sivua

Tietoa kirjasta Macbeth

Macbeth on kiehtova ja kiintoisa klassikot, mikä ei todella jätä todellakaan väsyneeksi. William Shakespeare toimii teoksen kirjoittajana. Macbeth on pituudeltaan 58 sivua, siis erittäin kelvollinen pituus luettavaksi. Älä jää vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mukava konsti kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-12-14 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä kuljet. Tämä koko juttu sujuu mutkattomasti, kun vain omistat puhelimen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä kuljet. Jos et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus asiallinen sinulle, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.