E-kirja

Lue tai kuuntele

Joel Lehtonen - Markkinoilta maksuttomasti

Suomalaista mielenmaisemaa on kuvattu useiden runoilijoiden voimin. Tässä teoksessa runebergilainen kansallisromantiikka kuitenkin unohtuu, ja kuvaus markkinoilla käyvästä maalaiskansasta on hyväntahtoisen humoristinen.

Vaikka kuvaus on kirjoitettu runojen muotoon, on se aito ja rehellinen, maanläheinen ja lämmin. Ketään tai mitään ei nosteta muita paremmaksi ideaaliksi. Jokainen runojen kohdehenkilö kuvaillaan tasan omana itsenään. Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joel Lehtonen

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Markkinoilta

Markkinoilta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Joel Lehtonen. Tämän pituus on 81. Kyseisestä teoksesta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan onnistut nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit esim junassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-22 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on mieleinen konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menet. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen testaaminen on niin ikään erittäin mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.