E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Jotuni - Miehen kylkiluu maksuttomasti

Miehen kylkiluussa kuvataan pienen kyläyhteisön ihmissuhdekiemuroita. Apteekkioppilas Aina Zinck ja lääkäri Yrjö Kallio on seurusteleva nuoripari, joka vedetään mukaan mustasukkaisuuskuvioihin.

Farssiksi yltyvä komedia sisältää kaksi tarinaa. Ensimmäisessä vapaamielinen renki Tuomas tavoittelee kahtakin naista ja joutuu toisen, Amalian, kanssa alttarille ja toinen, Miina, saa Amalian veljen Topiaksen. Toisessa tarinassa apteekkari Ollenbergin ja hänen vaimonsa Ellin välit viilenevät väärinkäsityksen vuoksi, ja vaimo muuttaa pois kotoa tohtori Kallion luokse. Asiat selviävät, ja tarina saa onnellisen päätöksen, kun vaimo Elli palaa kotiin.

Miehen kylkiluusta on tehty elokuva vuonna 1937 Orvo Saarikiven ja Hugo Hytösen ohjaamana sekä vuonna 1967 tv-elokuva Veikko Kerttulan ja Lauri Leinon ohjaamana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Jotuni

Julkaistu

2018-11-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

84 sivua

Tietoa kirjasta Miehen kylkiluu

Miehen kylkiluu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Maria Jotuni. Miehen kylkiluu on pituudeltaan 84 sivua, joten osuva pituus luettavaksi. Älä missään nimessä jää yksin digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei estä iloitsemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta aina kun mielit esimerkiksi autolla ajaessa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2018-11-26. E- sekä äänikirjat tarjoavat hyvän mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat haluamasi ohjelman. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä kiinteällä maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilua ja siten kykenet rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma juuri sinulle sopiva.