Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mikko Karhu - Povitaskurunoja maksuttomasti

Urbaaneja fragmentteja, nostalgiaa, raitiovaunun kolinaa ja satunnaisia ihmiskohtaloita. Kaikkea tätä löytyy Mikko Karhun runoäänikirjasta Povitaskurunoja.

Mikko Karhun upea runokokoelma kertoo ihmisistä, joita hän on tavannut sattumalta. Karhu on luonut heistä muotokuvia, lyhyitä runosarjoja tai miniatyyrejä, yksittäisiä runoja. Runoilija maalaa kuulijan eteen maiseman kotikaupungistaan Helsingistä. Sen kaduista, kahviloista ja muista julkisista tiloista ja niissä kulkevista satunnaisista kaupunkilaisista. Runojen kautta äänikirjan kuulija pääsee kurkistamaan runoilijan povitaskuun, ehkä nostalgisestikin, parinkymmenen vuoden takaiseen aikaan ja tilaan.

Mikko Karhu tulkitsee Povitaskurunoja äänikirjan runot itse yhdessä ystävänsä Pekka Krögerin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko Karhu

Julkaistu

2019-11-11

Lukija

Mikko Karhu, Pekka Kröger

Äänikirjan pituus

67 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Povitaskurunoja

Povitaskurunoja on häkellyttävä sekä iloinen klassikot, mikä ei takuulla jätä varmasti tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Mikko Karhu. Kyseinen Category on pituudeltaan 0 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää muutamaksi ajankohdaksi. Ethän tyydy vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 1:07:24 tunnissa. Äänikirja voi olla rentouttava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee lisäksi kävelystä jännittävämmän. Tässä lukijana toimii Mikko Karhu, Pekka Kröger. Teos on julkaistu 2019-11-11 ja kirjan julkaisijana on Book Garden. E- sekä äänikirjat esittävät ainutlaatuisen tavan nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla että kotona. Se koko juttu sujuu jouheasti, jos vain omistat puhelimen. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan menet. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus oikea sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.