E-kirja

Lue tai kuuntele

Anja Snellman - Runoksia maksuttomasti

Ensin on ruumis ja sitten on huone
Hän tatuoi itseensä kaikki saamansa diagnoosit

Hän myi rautakaupassa ja kertoi miten köydet
tekivät kauppansa huhtikuisin

Ensin on huone ja sitten on ruumis
Välillä hän unohti kuoleman ja
siksi hänen piti tappaa

She was the apple of my eye
Kerran päivässä pitää omenan loitolla
hän huokasi ja katseli depressiota käsivarressaan

Runokset ovat runoja rikoksista, tunnetuista ja tuntemattomista. Ne tunkeutuvat mielen pimeisiin syövereihin mitään kaunistelematta tai kaihtamatta.

Murhenäytelmä tapahtuu missä tahansa, tässä ja nyt: perhe makaa olohuoneen lattialla ja kallis afgaanimatto tahraantuu vereen. Isä etsii lapsensa kappaleita kaatopaikalta. Jossain poika juoksee ase kourassa koulun käytävällä. Maaginen suviyö muistaa myös menneet mysteerit: suonsilmässä odottaa Kyllikki, maan alta kuuluu heleää laulua ja varis kantaa nokassaan huulipunahylsyä - johtolankaa kenties. Runokset kiehtovat ja kauhistuttavat. Ne tuoksuvat mullalta ja vereltä, suopursuilta ja asvaltilta, roskiksilta ja viinalta. Ne herättävät miettimään, mikä johtaa ihmisen hirmutekoihin.

Anja Snellman on rakastettu ja tuottelias kirjailija, joka julkaisi jo klassikoksi nousseen esikoisromaaninsa Sonja O. kävi täällä vuonna 1981. Sittemmin hän on kirjoittanut 22 romaania, kaksi runokokoelmaa, elokuvakäsikirjoituksia ja tietokirjoja. Snellmanin teoksia on käännetty yli 20 kielelle ja lukuisia niistä on dramatisoitu elokuviksi ja näyttämöille. Snellman on työskennellyt myös journalistina ja vetänyt televisiossa ajankohtaisia keskusteluohjelmia. Tällä hetkellä hän opiskelee psykoterapeutiksi ja pitää päihderiippuvaisille lukupiiriä Munkkisaaren toimintakeskuksessa.

Snellman on kautta tuotantonsa käsitellyt väkivallan ja rikoksen teemoja, esimerkiksi romaaneissaan Lyhytsiipiset, Pelon maantiede, Safari Club ja Lemmikkikaupan tytöt.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anja Snellman

Julkaistu

2014-08-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

83 sivua

Tietoa kirjasta Runoksia

Lue nyt jännittävä klassikot Runoksia, jonka mukana koet verrattomia fiiliksiä. Kirjan on kirjoittanut Anja Snellman. Tämä klassikot pitää sisällään 83 sivua, minkä seassa iloita useampi ilta. Älä jää vain digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin liikut joten se saa matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-08-20 julkaisijan WSOY toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Mikäli sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Sitten kun mielit päästä kunnollisesti kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin käytössäsi on eeppinen valikoima äänikirjoja. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.