Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Taskulyyrikot - Kerro minulle jotain lohdullista maksuttomasti

Monet asiat elämässämme ovat toisin kuin ennen, mutta on myös jotain ikuista; ihmisen tuntema rakkaus läheisiä, luontoa ja elämää kohtaan.

Kallion lukiolaiset sanoittivat poikkeusajan alkaessa ihmisten ajatuksia kaipauksesta, rakkaudesta, epäilyksen hetkistä ja lujasta uskosta tulevaisuuteen. Opiskelijat vastasivat verkossa neljä päivää auki olleessa virtuaalisessa runokioskissa lähes 1200 runopyyntöön. Runoja tilattiin niin ystäville, lapsille, vanhemmille ja naapureille, kuin kotipaikoille ja esineillekin.

Runojen tilauksista välittyivät ne tilanteet, joissa ihmiset elivät. Saatettiin kaivata suurta juhlaa tai miettiä, miksi naapurin äänet ovat hiljenneet. Runoilla kiitettiin siitä, että toinen ei väisty rinnalta sekä heitä, jotka tekevät nyt meidän avuksemme kaikkein raskaimman työn.

Runo kannattelee mielen rotkojen yli. Sanojen avulla kuljetaan yhtä matkaa ja huomataan, että kaikkein yksityisin koskee meitä kaikkia. Se on hyvin lohdullista.

Kirja on saatavana ainoastaan e- ja äänikirjana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Taskulyyrikot

Julkaistu

2020-06-08

Lukija

Maija Alander

Äänikirjan pituus

121 min

E-kirjan pituus

38 sivua

Tietoa kirjasta Kerro minulle jotain lohdullista

Lue mielenkiintoinen klassikotesseetnovellit Kerro minulle jotain lohdullista, jonka rinnalla tunnet ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Taskulyyrikot. Tämän pituus on 38. Lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, minkä kesto on 2:01:16 tuntia. Äänikirja ei pidättele sinua nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin onnistut nyt iloita kirjasta missä ja milloin tahdot kuten autolla ajaessa. Kirjan sinulle lukee Maija Alander. Tämän teoksen julkaisi Into Kustannus 2020-06-08. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Moni äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin vapaan kokeilun, tähän tapaan kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.