Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jouni Hynynen - Mies katoaa (mp3) maksuttomasti

Vääräleuka-Väinämöinen seuraa toden teolla karjalaisten esi-isiensä jalanjälkiä ja ääntelee runokokoelmansa äänikirjaksi. Sisältö on taattua Hynystä: tylysti vittuilevaa ja paikoin jopa aidosti herkkää lyriikkaa.

Hynysen täsmäsäkeet piirtävät riisutun rehellistä kuvaa suomalaisesta miehestä. Enimmän aikaa tämä nurkkaan ahdettu olento on eksyksissä sekä itseltään että muilta, unohtuneena sohvan pohjalle tai tuijottamassa väsynyttä naamaansa hotellin vessan peilistä. Apatian ja ahdistuksen alta näyttää kuitenkin todellista karvaansa elinvoimainen optimisti, joka tietää täsmälleen mitä tahtoo ja varsinkin mitä ei tahdo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jouni Hynynen

Julkaistu

2011-12-01

Lukija

Jouni Hynynen

Äänikirjan pituus

60 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mies katoaa (mp3)

Mies katoaa (mp3) on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Jouni Hynynen. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, joiden seassa mahdat elää ainutkertaisia kokemuksia. Luettavan kirjan kanssa saatavilla on myös äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 1:00:27 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa menetkään eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Kirjan on lukenut Jouni Hynynen. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2011-12-01. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa olet. Tämä kaikki onnistuu luonnikkaasti, mikäli vain omistat kännykän. Suorittamalla kiinteän kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat omana elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa ja tällä tavalla kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko sovellus sinulle sovelias.