Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ellun Kanat Oy - Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle? maksuttomasti

Lukemisen suosio harrastuksena on laskusuunnassa, kansalaisten lukutaito heikkenee, viestinnän uudet muodot korvaavat tekstin.

Tässä kirjassa tarkastellaan lukemisen perinteitä ja uusia suuntauksia, sen merkitystä yksilölle ja yhteiskunnalle. Mikä on lukemisen rooli ihmisten välisessä kanssakäymisessä? Miten lukeminen kehittää aivoja ja ajattelua? Millainen rooli monimediaisuudella tai äänikirjojen voimakkaasti kasvavalla suosiolla on lukemisen tapojen muutoksessa? Vaikka uudet mediat vaativat uudenlaisia viestintätaitoja, tarkoittaako se välttämättä sitä, että nykymuotoisen lukemisen tulevaisuus on uhattuna?

Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle? kokoaa kannanottoja lukemisen harrastajilta ja ammattilaisilta, tutkimusta, kritiikkiä ja tulevaisuudennäkymiä. Kirjoittajat kutsuvat lukijan pohtimaan, mitä lukeminen merkitsee sellaisena kuin olemme sen oppineet ja sellaisena miksi se saattaa olla muotoutumassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ellun Kanat Oy

Julkaistu

2020-03-26

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

221 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle?

Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Ellun Kanat Oy. Tämä kirja on sivumäärältään 100 sivua, näin ollen iloa piisaa usemmaksi ajankohdaksi. Tämän kirjan kanssa ei ole silti välttämätöntä tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on myös 3:41:37 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kiva konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan on lukenut Karoliina Kudjoi. Tämän kirjan julkaisi WSOY 2020-03-26. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat hyvin uudenaikaisen konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat mielimäsi kirjasovelluksen. Sitten kun haluat mennä oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin sinulla on eeppinen valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.