Lue tai kuuntele

Ellun Kanat Oy, Olli-Pekka Koljonen - Mitä tapahtuu huomenna vaikuttamiselle? maksuttomasti

Teos kuvaa vaikuttamisen nopeasti muuttuvaa kenttää ja sitä, miten yritysten ja organisaatioiden tulee vaikuttaa tässä uudessa ajassa.

Perinteisen kabineteissa tapahtuvan vaikuttajaviestinnän aika on auttamatta ohi ja vaikuttamisesta on tullut osa avointa, julkista keskustelua.

Kirja antaa vaikuttamistyötä tekeville näköaloja ja välineitä osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun tavalla, joka huomataan.

Olli-Pekka Koljonen on Ellun Kanojen johtava asiantuntija ja asiakkuusjohtaja, jolla on syvä yhteiskunnallisen keskustelun ymmärrys. Hänellä on kokemusta muun muassa ministereiden avustamisesta ja yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta kaupan alalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ellun Kanat Oy, Olli-Pekka Koljonen

Julkaistu

2021-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mitä tapahtuu huomenna vaikuttamiselle?

Mitä tapahtuu huomenna vaikuttamiselle? on häkellyttävä sekä kiintoisa klassikotesseetnovellit, joka ei varmasti jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Tämän uskomattoman teoksen on raapustanut Ellun Kanat Oy, Olli-Pekka Koljonen. Kirjan pituus on 0. Älä kuitenkaan tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa ikinä liikut ja se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2021-03-10 julkasijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat esittävät vetoavan tavan nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa että kotona. Tarvitset vaan kännykän niin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Sitten kun mielit mennä todella e-kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on isokokoinen kokoelma erilaisia kirjoja. Kirjojen yrittäminen on kanssa tosi helppoa, koska pystyt vapaasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.