Äänikirja

Lue tai kuuntele

Maria Jotuni - Musta härkä maksuttomasti

Perheen isä Jope on hieman eriskummallinen mies. Hän on vakuuttunut, että hänen omistamassaan härässä asuu lumottu henki. Myös perheen tytär Liisa saa osansa isänsä taikauskosta. Jope on varma, ettei Liisa ei ole ihan tavallinen tyttö, vaan suruntuoja. Olihan Liisan synnyinyönä kova ukkosilma ja myrsky, ja tyttö on muutenkin vähän outo.

Pian Liisa kuitenkin katoaa, ja Jope löytää itsensä eriskummallisesta maailmasta. Siellä hän etsii Liisaa peikkojen keskeltä – vaan mikä onkaan totta ja mikä kuvitelmaa? Ja miten lumottu härkä liittyy tarinaan?

"Musta härkä" on Maria Jotunin jännittävä ja taiantäyteinen kertomus lapsille. Kirjailija Maria Jotuni (1880–1943) on yksi mestarillisimpia suomalaisia kirjailijoita. Hänen tunnetuin teoksensa on onnetonta avioliittoa kuvaava romaani "Huojuva talo", joka julkaistiin vasta 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Helsingin yliopistossa kirjallisuutta ja taidehistoriaa opiskellut Jotuni julkaisi myös näytelmiä ja novellikokoelmia. Hän käsitteli teoksissaan usein naisten asemaa ja yhteiskunnallisia epäkohtia. Jotunin tarkkanäköiset ihmiskuvaukset ihastuttavat myös 2000-luvulla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Jotuni

Julkaistu

2020-03-20

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

92 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Musta härkä

Musta härkä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan kirjan on kynäillyt Maria Jotuni. Tämän pituus on 0. Ethän missään nimessä jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 1:32:33 tunnissa. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän kirjan sinulle lukee Ritva-Liisa Elivuo. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-03-20. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista todella uudella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat kulkevat mukavasti mukana puhelimessasi. Silloin kun tahdot mennä' oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, sinun tulee maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin käytössäsi on eeppinen kokoelma erilaisia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on lisäksi tosi vaivatonta, koska voit rajattomasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.