E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaana Seppänen - Outokuoriaiset : esseitä - yritys tämänhetkiseksi omakuvaksi maksuttomasti

Essee on hetken omakuva

Teoksessa puolustetaan raivoisasti ihmisen salaisuutta ja humanismia, joka ei unohda ruumista.

Outokuoriaiset on Jaana Seppäsen kolmas esseekokoelma, impotentti omakuva keskellä tämänhetkistä kaaosta. Se liikkuu viattomuuden, toden ja valheen liepeillä. Seppänen kirjoittaa aistillisia, lihallisia esseitä mm. Louis-Ferdinand Célinestä, Emil Cioranista, Clarice Lispectorista, Michelangelo Antonionista, Markku Lahtelasta. Hän porautuu siihen, mikä ei ole ilmeistä – kuten edistyksen ajatukseen, joka on kuin ihoon tatuoituja maksiimeja, kun tosiasiassa ihmisen syvemmissä kerroksissa vallitsee vuosikymmenten tunkkaisuus. Hän pohtii, minkälainen arvoitus nainen on 60-luvun eurooppalaisessa elokuvassa tai mitä viestivät 70-80-luvun pornotähti Cicciolinan paljaat rinnat sillä samalla vapautumisen tiellä jolla vieläkin opettelemme kävelemistä. "Katselen ja yritän olla näkemättä sitä, mikä silmille tarjoutuu. Tuolla suoltaa valheita suuri Trollitehdas. Mutta minä tunnustelen liikettä itsessäni. Laitan silmät kiinni, kuuntelen. Pienestä jännittyneestä värinästä syntyvät sodatkin."

Jaana Seppänen on filosofian lisensiaatti ja helsinkiläinen kirjailija, joka on kirjoittanut sekä esseitä että romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaana Seppänen

Julkaistu

2019-02-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Outokuoriaiset : esseitä - yritys tämänhetkiseksi omakuvaksi

Outokuoriaiset : esseitä - yritys tämänhetkiseksi omakuvaksi on kiehtova ja kiintoisa klassikotesseetnovellit, joka ei todella jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Kirjan loi Jaana Seppänen. Outokuoriaiset : esseitä - yritys tämänhetkiseksi omakuvaksi on pituudeltaan 186 sivua, elikä todella kelvollinen pituus lukemiseen. Älä silti takerru vain e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä missä ikinä menetkään joten se tekee matkasta mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2019-02-19 ja kirjan julkaisijana on Werner Söderström Osakeyhtiö. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä tietyllä kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja siten saat rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle sopiva.