Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eeva Kilpi - Punainen muistikirja maksuttomasti

Rakastetun runoilijan muistiinpanoja luonnosta ja elossa olemisesta

Punainen muistikirja sisältää Eeva Kilven ennen julkaisemattomia päiväkirjamerkintöjä rakkaalta kesäpaikaltaan.

”Ei minulla täällä ole ainoastaan luonto, on myös taivas, koko taivaan avaruus, valtavuus, koko olevaisuus!”

Lukija kulkee runoilijan matkassa läpi toisiinsa sulautuvien kesäisten päivien, sateiden odotuksen, luonnon ihmeiden. Piilopirtin rauhassa pidetään loitolla maailman kauhuja lintujen, peurojen, lepakoiden ja perhosten seurassa.

Kilpi taltioi olemisen lumon hellästi ja aistivoimaisesti. Hänen tapansa katsoa ikääntymistä suoraan tekee vaikutuksen ja lohduttaa. Kuten Kilpi kirjoittaa peuran kohtaamisesta: "ihailen vain, kiitollisin mielin", samaa kiitollisuutta lukija tuntee Punaisen muistikirjan parissa.

Eeva Kilpi (s. 1928) on Espoossa asuva kirjailija ja runoilija. Hänen runsaasti käännettyyn tuotantoonsa kuuluu mm. romaaneja, novelli-ja runokokoelmia ja omaelämäkerrallinen trilogia. Yksi Kilven tunnetuimpia teoksia on Elämä edestakaisin (1964), jossa hän tarkastelee evakkoutta. Evakkokarjalaisuuden lisäksi Kilpi on tunnettu myös ihmissuhde- ja luontoaiheistaan. Hän on näyttänyt suuntaa seksuaalisuuden ja vanhenemisen kuvaajana. Hänet on palkittu monipuolisesta ja yhteiskunnallisesta tuotannostaan mm. SKS:n palkinnolla ja Pro Carelia -kunniamerkillä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eeva Kilpi

Julkaistu

2019-08-06

Lukija

Eija Ahvo

Äänikirjan pituus

124 min

E-kirjan pituus

47 sivua

Tietoa kirjasta Punainen muistikirja

Vauhdikas Punainen muistikirja on mainio klassikotesseetnovellit, mitä luettaessa vuorokaudenaika karkkoaa tykkänään. Teoksen tuotti Eeva Kilpi. Tämä klassikotesseetnovellit pitää sisällään 47 sivua, minkä parissa nautiskella jopa useampi tovi. Tämän lisäksi kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kesto on 2:04:45 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella aivan siellä missä milloinkin kuljet ja se luo matkastasi kiehtovamman. Äänikirjan sinulle lukee Eija Ahvo. Kirja on alunperin julkaistu 2019-08-06 julkaisijan WSOY toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Tarviit vain älypuhelimen niin kyydissäsi on satoja kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti 10-15€ kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus kelpo sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.