E-kirja

Lue tai kuuntele

Helmi Kajaste - Rakenna, kärsi ja unhoita maksuttomasti

Vangitseva esseeteos arkkitehtuurista ja elokuvista.

Rakenna, kärsi ja unhoita on minimalisista proosaa rakennuksista, elokuvista, ajan pysäyttämisestä, raunioista ja jälleenrakentamisesta sekä särkyneen sydämen arkkitehtuurista.

Elokuva koostuu pysähtyneistä stillkuvista, mutta kun ne esitetään peräkkäin, syntyy illuusio elävästä kuvasta. Rakennus rakennetaan pysyväksi, mutta tosiasiassa sitä on jatkuvasti korjattava, ja lopulta se puretaan tai se raunioituu. Rakennus uskottelee olevansa pysyvä, elokuva uskottelee olevansa elävä. Helmi Kajasteen vaikuttavan proosateoksen aiheina ovat elokuvat ja arkkitehtuuri, mutta kirjaa lukiessa huomaa, että elokuvien kohtaukset ovat elämää ja rakennusten tilat mielentiloja.

Helmi Kajaste on helsinkiläinen arkkitehti ja cinefiili, joka on luennoinut ja kirjoittanut niin arkkitehtuurista kuin elokuvistakin. Hän tekee myös rap-musiikkia nimellä Draama-Helmi. Rakenna, kärsi ja unhoita on hänen ensimmäinen kirjansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helmi Kajaste

Julkaistu

2020-01-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

45 sivua

Tietoa kirjasta Rakenna, kärsi ja unhoita

Vauhdikas Rakenna, kärsi ja unhoita on suurenmoinen klassikotesseetnovellit, mitä kuunnellessa ajankulu katoaa tyystin. Kirjan loi Helmi Kajaste. Kyseinen klassikotesseetnovellit pitää sisällään 45 sivua, joiden parissa olla useampi tovi. Älä silti tyydy pelkästään e-kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nautiskella kirjasta missä tahdot vaika metrossa. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-16 julkasijan Kosmos toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet nauttimaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Tarvitset vain puhelimen jolloin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Jos vielä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.