E-kirja

Lue tai kuuntele

Joel Lehtonen - Rakkaita muistoja maksuttomasti

Neljään osaan jaetussa runokokoelmassaan Joel Lehtonen kuvailee monen polun kulkijoita. Hän kuvaa pappeja, ylhäisöä ja matkoillaan kohtaamiaan ihmisiä. Hän kuvailee maalaisia ja kaupunkilaisia, köyhiä ja porvareita, kaikkia pieni pilke silmäkulmassa mutta inhimillisellä otteella. Yhden osan kokoelmastaan hän pyhittää täysin erään helmikuisen päivän kuvaamiseen maalaiskylässä.

Lehtonen osoittaa, ettei mikään osa ihmiselämästä ole liian arkipäiväinen runolle. Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joel Lehtonen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

34 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaita muistoja

Lue välittömästi jännittävä klassikotesseetnovellit Rakkaita muistoja, minkä parissa elät ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän fastastisen teoksen on kynäillyt Joel Lehtonen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 34 sivua, siis kirjaa riittää useaksi ajanjaksoksi. E-kirjan ohella kuunneltavissa on myös hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on loistava käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2020-06-05 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Käynnistä heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kykenet nauttimaan kirjoista aivan aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat sopivan ohjelman. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan parhaimpia elektronisia kirjoja. Usea palveluista tarjoaa myöskin vapaan kokeilun, ja näin kykenet rajattomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.