E-kirja

Lue tai kuuntele

Markus Kajo - Tandem-kentauri eli Kettusen jo mones kirja maksuttomasti

Markus Kajon pakinoiva minä, Kettunen-roolihahmo tekee näyttävän paluun! Tuplakentaurismin eettisten haasteiden ohella Kettunen pohtii tällä kertaa mm. sitä, millä lailla valtio härnää kansalaisiaan, mitä hyötyä naisille on harjasta, tai miksi kahviloiden vesihanoista hanan keskiasennosta ei voi tulla käsienpesulämpöistä vettä, vaan ”aina sitä nestetypellä jäähdytettyä hyistä”. Kirjan luettuaan osaa varautua siihenkin, kun pellosta pullahtaa peltipurkki, jossa räähistelee ilmielävä Hieronymus Boschin maalauksen hornallinen riekkumasakki, pienoiskoossa. Huikeita lyhyitä ajatelmia ja pidempiä tarinoita arjen ja juhlan pienistä sattumuksista, uhkista, mahdollisuuksista ja paradokseista.

Mukana on myös Kettusen ”asianmukaisia tai muunlaisia” piirroksia, sekä listoja – esimerkiksi lista kirjoittajaa huvittamattomista asioista (”Minnuu ei huvita riippua jostain, terveysmielessä, ei huvita mennä ulos eikä olla sisällä, eikä minnuu huvita edes ajatella sellaista froteepyjamaa, jossa olisi huppu ja karhunkorvat”). Osa tarinoista on Kajon blogien ystäville tuttuja, osa on kaikille outoja. (Sic.)

Kettusen tarinoita lukevat hämmästyttävän monenlaiset ihmiset koululaisista vanhuksiin. Lukijoissa on kirjallisuuden suurkuluttajia, mutta myös paljon sellaisia, jotka eivät juuri lue muita kirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markus Kajo

Julkaistu

2018-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Tandem-kentauri eli Kettusen jo mones kirja

Lue nyt tapahtumarikas klassikotesseetnovellit Tandem-kentauri eli Kettusen jo mones kirja, jonka avulla tunnet uniikkeja kokemuksia. Opuksen on kirjoittanut Markus Kajo. Tämä klassikotesseetnovellit pitää sisällään 124 sivua, minkä rinnalla nautiskella moni hetki. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka seurassa koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla mahtava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myös iltalenkistä jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-10-01 julkasijan Docendo Oy toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat kulkevat kätevästi mukanasi kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu hyvä itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.