E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Jotuni - Tohvelisankarin rouva maksuttomasti

Farssin keinoin irrotteleva komediallinen näytelmä Tarinassa ahne Juulia on suostunut vanhemman Aadolfin vaimoksi tämän rikkaan veljen perinnön toivossa. Aadolf ei ollut kertonut veloistaan ennen avioliiton solmimista ja Juulia ei saanutkaan sellaista liittoa, mitä oli etukäteen kaavaillut. Hän on kuitenkin rakastunut toiseen, paljon nuorempaan mieheen. Juulia odottaa Aadolfin veljen kuolemaa ja toivoo perintörahoja, jolloin hän voisi jättää Aadolfin ja naida himoitsemansa miehen, jolta puuttuu tarvittava varallisuus. Näytelmässä on osansa myös piioilla, emännöitsijöillä, näiden kosijoilla ja aviottomilla lapsilla.

Maria Gustaava Jotuni (9.4.1880 Kuopio – 30.9.1934 Helsinki) oli suomalainen kirjailija ja näytelmäkirjailija, joka käsitteli teoksissaan erityisesti naisia ja naisten asemaa. Maria Jotuni kuuluu maailmanlaajuisesti harvinaiseen lajiin: nainen ja näytelmäkirjailija. Jotuni kuuluu mestareiden joukkoon, eivätkä hänen harvat romaaninsakaan kalpene muiden joukossa. Vaikka Jotuni muistetaan ehkä parhaiten 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen julkaistusta romaanista Huojuva talo, hän oli lyhyen tekstin ja dialogin taitaja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Jotuni

Julkaistu

2018-11-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Tohvelisankarin rouva

Tohvelisankarin rouva on vaikuttava ja mielenkiintoinen klassikotesseetnovellit, joka ei ehdottomasti jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Teoksen tuotti Maria Jotuni. Tämä kirja on pituudeltaan 81 sivua, näin ollen lukemista riittää moneksi myöhäisillaksi. Kyseisestä e-kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa milloinkin menet eli se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-11-15 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan perusteellisesti innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukanasi puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.