Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Johan Ludvig Runeberg - Vänrikki Stålin tarinat maksuttomasti

Vänrikki Stålin unohtumattomat tarinat.

Johan Ludvig Runebergin Vänrikki Stålin tarinat on sarja henkilökuvia, joissa korostuu yksilöllisyys, sankaruus ja myös huumori. Runeberg kuvaa Suomen sodan historiallisia sankareita, urheita ja itsepäisiä kansanmiehiä ja heidän rakastettujaan lämmöllä.

Runebergia (1804-1877) pidetään Suomen kansallisrunoilijana, ja hänen runoilijantyönsä tuli jo varhain tunnetuksi myös ulkomailla. Hänen kynästään ovat lähtöisin Maamme-laulu, Porilaisten marssi ja monet muut tutut tekstit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johan Ludvig Runeberg

Julkaistu

2017-03-17

Lukija

Lars Svedberg

Äänikirjan pituus

233 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Vänrikki Stålin tarinat

Vänrikki Stålin tarinat on vaikuttava ja iloinen klassikotesseetnovellit, mikä ei jätä varmasti kylmäksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Johan Ludvig Runeberg. Kyseinen klassikotesseetnovellit pitää sisällään 117 sivua, minkä avulla nauttia vaikka useampi hetki. Tämän lisäksi e-kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka pituus on 3:53:46 tuntia. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan saatat nyt nauttia kirjasta milloin haluat kuten kävelyllä. Kirjan on lukenut Lars Svedberg. Äänikirja on julkaistu 2017-03-17 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen ja pääset iloitsemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat sopivasti mukanasi puhelimessasi. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elinaikanasi. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen sovellus kelpo sinulle, niin onnistut testata valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.