Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Martikainen - Yhdeksän teesiä maksuttomasti

Säkeitä kadonneiden arvojen metsästäjille

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP:n keulakuvana, lauluntekijänä ja omaperäisenä sanoittajana, jonka tekstit ovat keränneet kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Hän on kirjoittanut kolumneja muun muassa Ylioppilaslehteen ja Suomen Kuvalehteen sekä ollut TV1:n Kirja A&Ö -ohjelman vakiovieras.

Yhdeksän teesiä -kirjassa Martikaisen tiukanlempeän tuijotuksen kohteena on nykyihmisen suhde muun muassa työhön, aikaan, rahaan, kanssaihmisiin ja -eläimiin sekä itseensä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Martikainen

Julkaistu

2008-02-01

Lukija

Jarkko Martikainen

Äänikirjan pituus

86 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Yhdeksän teesiä

Yhdeksän teesiä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Jarkko Martikainen. Kirjan pituus on 0. Ethän siitä huolimatta rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 1:26:10 tunnissa. Äänikirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin voit nauttia kirjasta missä tahansa haluat muun muassa autolla ajaessa. Kirjan on lukenut Jarkko Martikainen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2008-02-01 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tyystin innovatiivisen konstin iloita kirjoista. Kunhan sinulla on oma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja kirjoja. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus soveluas sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.