E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarno Hietalahti - Huumorin ja naurun filosofia maksuttomasti

Huumori kietoutuu ihmiselämän kaikkiin puoliin, mutta nauru ei kaiu tyhjiössä. Huumori voi palvella vallan välineenä mutta yhtä lailla tarjota kanavan valtaapitävien arvosteluun. Pahimmillaan vitsit loukkaavat, erottavat ja aiheuttavat konflikteja. Parhaimmillaan ne ovat merkki yhteisestä näkökulmasta, jaetusta maailmasta, läheisyydestä.

Huumorin ja naurun filosofia tarkastelee huumorin olemusta, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä sekä aihetta käsitelleitä henkilöitä Aristoteleesta Monty Pythoniin ja Friedrich Nietzschestä Sacha Baron Coheniin. Filosofista näkökulmaa halkovat haastattelut, joissa tunnetut humoristit Joonas Nordmanista ja Heli Sutelasta Petteri Summaseen kertovat, mitä huumori heille merkitsee ja mihin naurua ylipäätään tarvitaan.

Huumorin ja naurun filosofia on kriittinen ylistys huumorille. Se on kirja filosofeille, humoristeille, naurajille ja kaikille, joiden elämässä on sijaa ilolle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarno Hietalahti

Julkaistu

2018-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Huumorin ja naurun filosofia

Huumorin ja naurun filosofia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Jarno Hietalahti toimii kirjan kirjoittajana. Huumorin ja naurun filosofia on pituudeltaan 212 sivua, siis oikein hyvä pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä mukana koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on uusi tapa nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-15 julkasijan Gaudeamus toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat sopivan ohjelman. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä milloinkaan menet. Monet palveluista tarjoaa myöskin veloituksettoman kokeilun, tällä tavoin voit kahleettomasti testata palvelua ilman maksuja*.