E-kirja

Lue tai kuuntele

Anatole France - Pingviinien saari maksuttomasti

Heikkonäköisyys aiheuttaa aikamoisen sopan, kun iäkäs munkki kastaa erehdyksessä joukon pingviinejä kristinuskoon. Teologisen pohdinnan tulos on se, että pingviinit tulee nostaa yhdenvertaiseen asemaan ihmisten rinnalle. Myös pohjoisessa sijaitseva Pingviinien saari hinataan Euroopan edustalle, lähemmäs muita eurooppalaisia kansoja.

Anatole Francen terävä ja hauska satiiri kertoo pingviinien tarinan juurta jaksaen. Samalla avautuu aivan uudenlainen näkökulma eurooppalaisen kulttuurin kehittymiseen ja myös tulevaisuuteen. Nokkelan käsittelyn kohteeksi pääsevät niin erilaiset aatteet, tieteet ja taiteet kuin historian merkkihenkilötkin.
Ranskalainen Anatole France (1844‒1924), oikealta nimeltään François-Anatole Thibault, sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1921. France julkaisi niin runoja kuin romaanejakin ja toimi myös toimittajana. France käsittelee tuotannossaan muun muassa yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anatole France

Julkaistu

2020-05-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

229 sivua

Tietoa kirjasta Pingviinien saari

Kiehtova Pingviinien saari on hurja komediajahuumori, mitä lukiessa aika karkkoaa tykkänään. Tämän on kirjoittanut Anatole France. Tämä GENRE on pituudeltaan 229 sivua, toisin sanoen lukemista riittää usemmaksi hetkeksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa saat peräti 0:00:00 h. Äänikirja on ainutlaatuinen tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-05-13. Pane alulle samantien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen ja kyet iloitsemaan kirjoista todella uudella keinolla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat sopivasti mukanasi puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Kun et ole varma onko tämän lainen palvelu sopiva itsellesi, niin kykenet yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.