E-kirja

Lue tai kuuntele

Antto Terras - Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat maksuttomasti

Kirja, joka maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisellä kauppareissulla. Sisältää itseopiskeluosion ”Myymälävarkaan käsikirja”

Myymälävarkaan löytäminen Stockmannin hienostuneesta asiakasvirrasta vaatii tiukkaa pelisilmää. Stockmann Yard paljastaa, kuinka tavaratalon turvallisuuspalvelu toimii. Se kuulee kaiken, näkee kaiken ja puuttuu kaikkeen. Jos tunnistat jostain tilanteesta tai tapauksesta itsesi, olet luultavasti oikeassa.

Kirjassa esitellään omina lukuinaan muun muassa legendaarinen Stockan Herkku ja Akateeminen Kirjakauppa sekä erilaiset varastyypit, anastustavat ja käsittämättömimmät kohtaamiset poliisin, julkkisten ja suomenruotsalaisten kanssa. Tehokkaan ”Myymälävarkaan käsikirja” -itseopiskeluosion ansiosta kirja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen kauppareissun yhteydessä.

Antto Terras on työskennellyt Stockmannin myymäläetsivänä viimeiset 18 vuotta. Hän on suorittanut yli 10 000 kiinniottoa ja jatkaa työssään edelleen. 2000-luvun alusta alkaen hän on toiminut myös käräjäsaleissa viron kielen tulkkina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antto Terras

Julkaistu

2015-08-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

167 sivua

Tietoa kirjasta Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat

Kutkuttava Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat on fantasinen komediajahuumori, jota kuunneltaessa ajankulu unohtuu tyystin. Teoksen kirjoittajana on ollut Antto Terras. Teoksesta löytää 167 sivua, joiden seassa pystyt saada unohtumattomia hetkiä. Tämän lisäksi kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on julkaistu 2015-08-03 ja teoksen julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan aivan tuoreen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja ja lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Useat ohjelmista tarjoilee niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt ilmaiseksi testata sovellusta ilman maksuja*.