Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - 365 tarinaa : toukokuu maksuttomasti

Disneyn taikaa toukokuun jokaiseen päivään!

Toukokuun Disney-sadut ovat osa muhkeaa Disney 365 tarinakokoelmaa, jossa seikkailevat rakastetuimmat Disney- ja Pixar-hahmot kautta aikojen.

Luvassa on iloinen iltasatujen vuosi, sillä mielikuvituksekkaita tarinoita on tarjolla vuoden jokaiselle illalle. Unen maahan lukijoitaan johdattavat niin Nalle Puh, prinsessat kuin Autotitkin, ja mukana on myös paljon ihania Frozen-satuja. Hupaisia hetkiä voi viettää mm. Räyhä-Ralfin, Nemon, Aristokattien ja Toy Story -lelujen seurassa, ja tutuiksi tulevat ajattomien klassikkojen lisäksi myös valkokankaan uudet suosikit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

92 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta 365 tarinaa : toukokuu

Kuuntele heti jännittävä lapset 365 tarinaa : toukokuu, minkä rinnalla tunnet vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Unknown Author. Tämä lapset pitää sisällään 37 sivua, joiden avulla iloita jopa useampi ilta. Kyseisestä kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 1:32:55 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myöskin iltalenkistä kivemman. Kirjan hurmaavana kertojana toimii Jukka Pitkänen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-18 julkaisijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat hyvin uudenaikaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat mielimäsi sovelluksen. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä menetkään. Kirjojen testaaminen on myös suunnattoman helppoa, koska kykenet vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.