Äänikirja

Lue tai kuuntele

Disney - Annan ja Elsan uusi ystävä maksuttomasti

Ihastuttava Frozen-tarina!

Astu Arendelin lumoavaan maailmaan! Viehättävästi kuvitetussa tarinassa Anna ja Elsa valmistelevat juhlia ja saavat uuden ystävän.

Kuningatar Elsa ja hänen sisarensa Anna valmistelevat tanssiaisia ensimmäistä kertaa Elsan taikavoimien paljastumisen jälkeen. He päättävät koristella juhlasalin ihanilla krookuksilla, mutta joutuvat kukkia poimiessaan auttamaan pulaan joutunutta pikku poroa. Miten tytöt aikovat pelastaa uuden ystävänsä, ja kuinka juhlien nyt käy?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney

Julkaistu

2019-10-24

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

7 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Annan ja Elsan uusi ystävä

Annan ja Elsan uusi ystävä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Disney toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 0. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka matkassa vastaanotat peräti 0:07:17 h. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan lukee Ella Pyhältö. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-24 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mieleinen keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit sopivan sovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kirjojen kokeileminen on samoin todella vaivatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.