Äänikirja

Lue tai kuuntele

L. M. Montgomery - Anna ystävämme maksuttomasti

Orpotyttö Anna Shirley, jonka tunnemme Annan nuoruusvuosista, on matkalla opettajaksi. Hän aikoo opettaa koulussa Avonleassa, ja kotona hän jatkaa opintojaan seuranaan Gilbert, joka opettaa läheisessä koulussa. Matkan aikana Anna kasvaa hieman kypsemmäksi, mutta sisimmässään hän on yhä sama eläväinen ja kekseliäs, punahiuksinen tyttö – esimerkiksi aikoessaan myydä naapurinsa lehmän.

Tapaamme muun muassa Annan uuden ja ongelmallisen naapurin herra Harrisonin papukaijoineen, sekä kaksoset Davyn ja Doran, joista Anna päättää pitää huolta näiden äidin kuoleman jälkeen. Anna kohtaa sekä iloja että haasteita toimiessaan opettajana ja ottaessaan osaa Davyn ja Doran kasvatukseen. Dora on sievä tyttö, kun taas Davy on hänen täysi vastakohtansa – ehkä he siis muistuttavat yhdessä Annaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

L. M. Montgomery

Julkaistu

2019-02-13

Lukija

Maija Risannen

Äänikirjan pituus

649 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Anna ystävämme

Anna ystävämme on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. L. M. Montgomery on kirjan kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, siis lukuiloa riittää muutamaksi illaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka seurassa vastaanotat lukuhetkiä peräti 10:49:58 h. Äänikirja on mukava käytäntö kuunnella kirjaa olitpa junassa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Tässä lukijana on Maija Risannen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-02-13 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja pääset iloitsemaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Se sujuu sulavasti, jos omistat älypuhelimen. Se onnistuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljet. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa joten kykenet sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja testata onko sovellus sinulle sovelias.