Lue tai kuuntele

Anssi Keränen - Avaruuskoira Ekku ja oikutteleva Onni maksuttomasti

Juuri sopivan jännittävä avaruusseikkailu pikkuväelle! Bonuksena tietoaukeama aurinkokunnastamme ja sen planeetoista.

Ekku-koira kiertää maapalloa avaruusasemallaan, oivallisena apurinaan Onni, fiksu mutta vähän kypsymätön tekoäly. Seikkailu alkaa, kun Ekun avaruusmurot ovat loppu ja hän hälyttää ystävänsä Nepan tuomaan niitä asemalle. Kuka nyt pelkkiä Komeettakorppuja nakertaa jaksaisi?

Yläilmoissa työskentelee myös mustekala Marianne, joka raivaa maan kiertoradalle kertynyttä avaruusromua. Ekku valmistaa romuista uuden avaruusmoduulin. Mutta kun Nepa tulee asemalle, murolastista ei ole jäljellä hippustakaan, mihin paketit ovat kadonneet? Muitakin pulmia riittää, sillä tekoäly Onnille on kehittynyt tunteet ja oma tahto! Onneksi avaruudessa kaikkien on autettava toisiaan eikä ystävää jätetä pulaan.

Anssi Keränen tunnetaan Lossi-Lassi-kuvakirjoistaan, joiden ekologinen sanoma ja riemukas kuvitus ovat saaneet paljon faneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anssi Keränen

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Avaruuskoira Ekku ja oikutteleva Onni

Avaruuskoira Ekku ja oikutteleva Onni on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Anssi Keränen. Avaruuskoira Ekku ja oikutteleva Onni on pituudeltaan 0 sivua, siis osuva pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella justiinsa siellä jossa menetkään joten se luo matkastasi kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut tuntematon 2020-09-21. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin uuden konstin nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi tuhansia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on lisäksi vilpittömän vaivatonta, koska pystyt esteettömästi testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.