E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha-Pekka Koskinen - Benjamin Hawk - Timanttitasangon arvoitus maksuttomasti

Benjamin on asettunut perheensä kanssa asumaan Baltimoreen pienelle maatilalle. Kapteeni John Hawk on livahtanut ostamaan kyntöhärkää ja jättänyt tapansa mukaan muun perheen isoisä Joe Hawkin kanssa huolehtimaan arjen askareista. Kaikki muuttuu, kun Benjamin saa Bettyltä tiedon, että Pisama-Willy on kadonnut. Benjamin liittyy mukaan retkikuntaan, jonka tarkoitus on löytää laiva, jolla Pisama purjehti. Karibian lämpimien vesien sijaan seikkailu suuntautuu kohti etelää, jossa Benjamin huomaa sekaantuneensa kuninkaiden outoon selkkaukseen. Seikkailu on täynnä yllätyksiä, joista osa on polttavan kuumia ja osa hyytävän kylmiä.

Benjamin Hawk -sarjan neljäs osa on pakattu täyteen toimintaa ja jännitystä. Timanttitasanko häämöttää horisontissa, mutta löytyykö Willy elävänä vai kuolleena?

Juha-Pekka Koskinen on hämeenlinnalainen kirjailija, joka kirjoittaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Koskisen kirjat ovat olleet ehdolla mm. Arvid Lydecken - ja Anni Polva -palkinnoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha-Pekka Koskinen

Julkaistu

2019-08-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

107 sivua

Tietoa kirjasta Benjamin Hawk - Timanttitasangon arvoitus

Kuuntele nyt jännittävä lapset Benjamin Hawk - Timanttitasangon arvoitus, jonka avulla vastaanotat ainutlaatuisia tunteita. Teoksen tekijänä on ollut Juha-Pekka Koskinen. Kyseinen kirja on pituudeltaan 107 sivua, näin ollen lukuiloa piisaa runsaasti toviksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta vaadittua taipua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin kuljetkaan joten se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan mukavana lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-08-15 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – ja digitaalinen kirja on kätevä keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä menetkään. Mikäli sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Maksamalla noin 15€ kk-maksun aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilua jolloin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko ohjelma juuri sinulle sovelias.