E-kirja

Lue tai kuuntele

Dan Smith - Big Game maksuttomasti

Rouhevaa toimintaa Suomen Lapissa – lue kirja, katso elokuva

Jalmari Helanderin ohjaamaan, Samuel L. Jacksonin ja Onni Tommilan tähdittämään huikeaan toimintaelokuvaan perustuva nuortenromaani, jossa USA:n presidentin lentokone ammutaan alas Lapin erämaassa!

13-vuotias suomalaispoika Oskari suorittaa miehuuskoetta metsästysretkellä Lapin erämaassa, kun hän kokee elämänsä yllätyksen. Alasammutun lentokoneen pelastuskapselista kömpii esiin Yhdysvaltain presidentti, jota terroristit jahtaavat. Metsästysreissu muuttuu hurjaksi pelastusoperaatioksi, jossa pelissä on sekä Oskarin oma että maailman mahtavimman miehen henki.Big Game on varhaisnuorillekin sopiva toiminnallinen seikkailutarina täynnä jännitystä ja täpäriä tilanteita, huumoria unohtamatta!Kuvat elokuvasta: Stephanie Kulbach, © 2014 Subzero Film Entertainment, Altitude Film Entertainment, Egoli Tossell Film.

Dan Smith on Newcastlessa asuva brittikirjailija, joka on kirjoittanut sekä nuortenkirjoja että trillereitä aikuisille. Hänen jo 21 maahan myyty Big Game -romaaninsa on nuorille muokattu sovitus Jalmari Helanderin ja Petri Jokirannan elokuvakäsikirjoituksesta. Rare Exports -elokuvalla (2010) kannuksensa hankkineen Helanderin Hollywood-tähditetty uusi actionelokuva Big Game saa ensi-iltansa keväällä 2015.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dan Smith

Julkaistu

2015-03-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

146 sivua

Tietoa kirjasta Big Game

Kutkuttava Big Game on loistava lapset, jota kuunnellessa aika häviää kokonaan. Tämän erinomaisen kirjan on kynäillyt Dan Smith. Big Game on pituudeltaan 146 sivua, siis oikein mainio pituus läpi käytäväksi. Älä missään nimessä jää vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se saa matkastasi kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2015-03-02 ja kirjan julkaisijana on WSOY. E- ja äänikirjat lisäävät loistavan sauman iloita upeista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat kätevästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kun haluat mennä' kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa ainoastaan maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen valikoima kirjoja. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.