Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Disney - Disney 365 tarinaa, Heinäkuu maksuttomasti

Disneyn taikaa heinäkuun jokaiseen päivään!

Heinäkuun Disney-sadut ovat osa muhkeaa Disney 365 tarinakokoelmaa, jossa seikkailevat rakastetuimmat Disney- ja Pixar-hahmot kautta aikojen.

Luvassa on iloinen iltasatujen vuosi, sillä mielikuvituksekkaita tarinoita on tarjolla vuoden jokaiselle illalle. Unen maahan lukijoitaan johdattavat niin Nalle Puh, prinsessat kuin Autotitkin, ja mukana on myös paljon ihania Frozen-satuja. Hupaisia hetkiä voi viettää mm. Räyhä-Ralfin, Nemon, Aristokattien ja Toy Story -lelujen seurassa, ja tutuiksi tulevat ajattomien klassikkojen lisäksi myös valkokankaan uudet suosikit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

91 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta Disney 365 tarinaa, Heinäkuu

Lue heti tapahtumarikas lapset Disney 365 tarinaa, Heinäkuu, minkä kanssa vastaanotat tavattomia kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Disney. Kyseisestä kirjasta löytää 37 sivua, minkä mukana onnistut kokea jännittäviä elämyksiä. Sinun ei ole siitä huolimatta pakko taipua ainoastaan luettavaan versioon, hankittavissa on lisäksi 1:31:09 h pituinen äänikirja. Äänikirja on huikea tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikka ulkoilemassa. Kirjan rentouttavana lukijana toimii Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-18 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on vetoava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljet. Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat helposti mukanasi kännykässäsi. Sitten kun vaadit mennä kunnolla kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa niin sinulla on valtava yhditelmä e-kirjoja. Kirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen vaivatonta, sillä kykenet vapaasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.