Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Disney - Disney 365 tarinaa, Huhtikuu maksuttomasti

Disneyn taikaa huhtikuun jokaiseen päivään!

Huhtikuun Disney-sadut ovat osa muhkeaa Disney 365 tarinakokoelmaa, jossa seikkailevat rakastetuimmat Disney- ja Pixar-hahmot kautta aikojen.

Luvassa on iloinen iltasatujen vuosi, sillä mielikuvituksekkaita tarinoita on tarjolla vuoden jokaiselle illalle. Unen maahan lukijoitaan johdattavat niin Nalle Puh, prinsessat kuin Autotitkin, ja mukana on myös paljon ihania Frozen-satuja. Hupaisia hetkiä voi viettää mm. Räyhä-Ralfin, Nemon, Aristokattien ja Toy Story -lelujen seurassa, ja tutuiksi tulevat ajattomien klassikkojen lisäksi myös valkokankaan uudet suosikit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

90 min

E-kirjan pituus

36 sivua

Tietoa kirjasta Disney 365 tarinaa, Huhtikuu

Kuuntele vaiheakas lapset Disney 365 tarinaa, Huhtikuu, jonka mukana elät suurenmoisia fiiliksiä. Kirjan teki Disney. Tämä lapset pitää sisällään 36 sivua, joiden avulla iloita jopa useampi hetki. Digitaalisen kirjan lisänä käytettävänä on äänikirja, jonka kanssa vietät 1:30:58 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta missä ja milloin tahdot esimerkiksi autolla ajaessa. Äänikirjan mieleisenä kertojana toimii Jukka Pitkänen. Äänikirja on julkaistu 2020-05-18 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. E- sekä äänikirjat esittävät miellyttävän tilaisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla sekä kotona. Tarviit älypuhelimen ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Sitten kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen pauloihin, sinun tulee maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on huikea kokoelma erilaisia kirjoja. Jos et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu hyvä itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.