Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Disney - Disney 365 tarinaa, Tammikuu maksuttomasti

Disneyn taikaa tammikuun jokaiseen päivään!

Tammikuun Disney-sadut ovat osa muhkeaa Disney 365 tarinakokoelmaa, jossa seikkailevat rakastetuimmat Disney- ja Pixar-hahmot kautta aikojen.

Luvassa on iloinen iltasatujen vuosi, sillä mielikuvituksekkaita tarinoita on tarjolla vuoden jokaiselle illalle. Unen maahan lukijoitaan johdattavat niin Nalle Puh, prinsessat kuin Autotitkin, ja mukana on myös paljon ihania Frozen-satuja. Hupaisia hetkiä voi viettää mm. Räyhä-Ralfin, Nemon, Aristokattien ja Toy Story -lelujen seurassa, ja tutuiksi tulevat ajattomien klassikkojen lisäksi myös valkokankaan uudet suosikit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

90 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta Disney 365 tarinaa, Tammikuu

Disney 365 tarinaa, Tammikuu on luomava sekä mielenkiintoinen lapset, joka ei toden totta jätä varmasti vaisuksi. Kirjan tekijänä on ollut Disney. Tämä lapset pitää sisällään 37 sivua, joiden mukana iloita useampi tovi. Digitaalisen kirjan lisänä tarjottavana on mainio äänikirja, minkä avulla vietät jopa 1:30:09 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa milloinkin liikut ja se saa matkastasi mukaansatempaavamman. Tätä äänikirjaa lukee Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut Tammi 2020-05-18. E- sekä äänikirjat antavat nautittavan mahdollisuuden iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Mikäli haluat mennä' kunnolla kirjojen maailmaan, sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja käytössäsi on suurenmoinen yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Jos et ole varma onko tämän vertainen sovellus asiallinen sinulle, niin voit testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.