Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Ella ja jättipotti maksuttomasti

Minä olen Ella. Olen vieläkin toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli. Opettaja nimittäin katosi ja me voitimme lotossa jättipotin.

- Entä jos opettajan vaimo on siepannut opettajan? minä kysyin. - Eihän se ole mahdollista. Hehän ovat naimisissa, Hanna epäili. - Meidän isä sanoo, että äiti sieppasi hänet alttarille, sanoi Pate. - Ja äiti sanoo, ettei olisi siepannut, jos olisi tiennyt, ettei kukaan suostu maksamaan lunnaita, hän jatkoi.

Ella ja jättipotti on neljästoista Ella-kirja. Tällä kertaa ystävykset löytävät lottokupongin, hukkaavat sen, etsivät alibia, seuraavat johtolankaa, tyhjentävät askarteluvaraston ja täyttävät sen taas. Jälleen kerran tarina tarjoaa hupia lapsille, jännitystä isille, hyviä vinkkejä äideille ja lohtua opettajille.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2009-07-21

Lukija

Jukka Rasila

Äänikirjan pituus

169 min

E-kirjan pituus

64 sivua

Tietoa kirjasta Ella ja jättipotti

Ella ja jättipotti on jännä sekä iloinen lapset, mikä ei varmasti jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Timo Parvela toimii teoksen kirjoittajana. Ella ja jättipotti on pituudeltaan 64 sivua, siis oikein hyvä pituus lukemiseen. Älä missään nimessä rajoitu yksin e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 2:49:59 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä missä kuljet joten se saa matkastasi kiintoisamman. Kirjan rentouttavana äänenä toimii Jukka Rasila. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2009-07-21 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on mieleinen konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan kuljet. Se koko homma sujuu helposti, kun omistat kännykän. Maksamalla noin 10€ kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua jolloin voit rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja ja testata onko sovellus sinulle kelp.