Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Ella ja kaverit hiilijalanjäljillä maksuttomasti

Pelastaako Ellan luokka maapallon?

Ellan ja kavereiden kolme hulvatonta ratkaisua ympäristön pelastamiseksi.

Minun nimeni on Ella. Olen jo melkein kolmannella luokalla. Meidän luokkamme on kaksi ja puoli A. Se on luultavasti maailman ainoa puolikas luokka, mutta onneksi meidän opettajamme on ihan kokonainen. Hän on lisäksi tosi mukava, paitsi että viime aikoina opettaja on ollut vähän huolestunut. Hän on nimittäin pikkaisen huolissaan maapallosta.

Ellan luokka tekee luontoretken opettajan johdolla, ja laulujoutsenet tekevät kaikkiin vaikutuksen:

– Ne ovat joutsenia, opettaja selitti. Hän oli tuonut meidät retkelle, koska halusi näyttää meille kevään merkit. – Laulujoutsen on yksi ensimmäisistä muuttajista. Ne tulevat heti, kun jäät lähtevät järvistä. Joutsenten päivät kuluvat ravinnon etsimisessä, sillä suuri lintu tarvitsee paljon energiaa.

Juuri silloin joutsenet paukuttivat siipiään ja toitottivat kuuluvalla äänellä.

– Joutsen on vähän niin kuin meidän isä, arveli Pate.

– Muuttaako teidän isäkin keväällä? minä hämmästyin.

– Ei, vaan isäkin paukuttelee kuuluvasti ja hän käyttää suurimman osan päivästä ruoan etsimiseen, Pate sanoi.

Kirjailija Timo Parvela on taas hyvin ajan hermolla: Ella ja kaverit hiilijalanjäljillä on lähes päästötön eko-Ella. Sen kolme tarinaa luonnon suojelemiseksi käyvät ajankohtaisen aiheen kimppuun ellamaisella twistillä, tosissaan mutta ei ryppyotsaisesti.

Muista myös klassikko-Ellat Mervi Lindmanin uudelleen kuvittamina: Ella ja kiristäjä, Ella teatterissa, Ella luokkaretkellä.

Timo Parvelan Ella ja kaverit -sarja ei lakkaa riemastuttamasta maailmaa. Kirjat sekä niihin perustuvat elokuvat, näytelmät ja laulut ovat viihdyttäneet lukijoita jo vuodesta 1995 lähtien! Myös Mervi Lindmanin hauskuutta pursuavia lastenkirjakuvituksia rakastetaan kautta maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2019-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

85 min

E-kirjan pituus

35 sivua

Tietoa kirjasta Ella ja kaverit hiilijalanjäljillä

Mielenkiintoinen Ella ja kaverit hiilijalanjäljillä on ihastuttava lapset, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika katoaa täydellisesti. Timo Parvela toimii kirjan kirjoittajana. Tämä lapset pitää sisällään 35 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi hetki. Sinun ei ole onneksi tarve tyytyä vain luettavaan versioon, poimittavana on lisäksi 1:25:26 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sitä vastoin onnistut nauttia kirjasta milloin tahdot kuten autossa. Tässä lukijana toimii tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2019-07-22. Aloita välittömästi äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin kyet nauttimaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Se koko juttu sujuu luonnikkaasti, kunhan ainoastaan omistat kännykän. Maksamalla kiinteän kuukausihinnan vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.