Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Ella ja Sampan urotyöt maksuttomasti

Sampan pitää suoriutua Herkuleen tapaan kahdestatoista urotyöstä päästäkseen äitinsä suosioon ja saadakseen luvan osallistua Batman-kokoukseen.

Sampan äiti ei päästä poikaansa Batman-kokoukseen, koska hänen mielestään Samppa on vielä liian pieni. Onneksi ongelma on helposti ratkaistavissa. Sampan on vain suoritettava kaksitoista urotyötä ja kasvettava niiden myötä ihmisenä ja Batmanina vakuuttaakseen äitinsä ja päästäkseen kokoukseen. Ihan helppoa.

- Hänen on osoitettava olevansa kypsä ja äitinsä luottamuksen arvoinen. Sitten äiti päästää hänet varmasti kokoukseen, Tuukka selitti. - Tarkoitatko, että Sampan on ruvettava joogaamaan? kysyi Tiina. - Siihen minä en taivu, Samppa parahti. - Tai että Sampan on löydettävä rauha? Hanna kysyi. - Minä en edes tunne koko naista, Samppa kauhistui. - Minun isänikin on kasvanut ihmisenä, tiesi Pate. - Onko? minä hämmästyin. - On. Hän on kasvanut niin paljon, että hänen vyöstään loppuivat reiät.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2012-06-29

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

161 min

E-kirjan pituus

62 sivua

Tietoa kirjasta Ella ja Sampan urotyöt

Lue vauhdikas lapset Ella ja Sampan urotyöt, jonka kera vietät ainutkertaisia kokemuksia. Timo Parvela on teoksen kirjoittajana. Kyseinen lapset pitää sisällään 62 sivua, minkä kanssa iloita jopa moni hetki. Ethän kuitenkaan rajoitu vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 2:41:31 tunnissa. Äänikirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat kuten lenkillä. Tämän äänikirjan lukee Lauri Kortelainen. Kirja on julkaistu 2012-06-29 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on maittava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menet. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukana älypuhelimessasi. Maksamalla noin 10€ kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus asiallinen sinulle, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.