Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Ella. Varokaa lapsia! maksuttomasti

- Minä rakastan teitä, sanoi opettaja

- Minä rakastan myös työtäni. Minun sormiani syyhyttää päästä kylvämään kultaisia tiedonjyviä. Minun pääni porisee uusia ideoita ja sydämeni pakahtuu tarpeesta ohjata teitä. Minä levitän teidän yllenne tiedon viitan, joka lämmittää teidän puutteessa palelevat aivonne. Minä varjelen teitä väärän tiedon seireeneiltä, jotka houkuttaen huhuilevat korviinne. Kun roskatieto nostaa pahan maun huulillenne, saa vatsanne kivistämään ja suolenne kurnimaan, minä olen teidän elvyttävä kuituvalmisteenne.

Muuten oli hiljaista, mutta Hannan leukanivelistä kuului naksahdus, kun hänen suunsa loksahti auki. Minä puraisin vahingossa lyijykynäni poikki. Tuukka tirskahti hermostuneesti ja Tiina nyyhkäisi liikutuksesta. Pukari uhkasi pakahduttaa opettajaa tiedonjyvään, jos hänen täytyisi rakastaa ketään. Samppa rupesi itkemään. Hän halusi lähteä kotiin, koska opettaja oli hänen mielestään jotenkin pelottava. - Minä tiedän tämän unen. Seuraavaksi opettaja pullistuu palloksi, nousee lentoon ja minä ammun häntä ritsalla takapuoleen ja sitten kuuluu kamala pörinä. Älkää herättäkö minua, pyysi Pate. Ella kavereineen on varma, että opettaja on kipeä. He päättävät auttaa opettajaa ja parantaa hänet. Tarvitaan ainakin karanteeni, jättiläisliito-orava, koulutarkastaja, paljon sivistystä, intiaanipäähine, lakiesitys ja uutisten loppukevennys, ennen kuin opettaja tokenee ja kaikki on taas ennallaan. Vai onko sittenkään?

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2019-01-08

Lukija

Lotta Kuusisto

Äänikirjan pituus

170 min

E-kirjan pituus

62 sivua

Tietoa kirjasta Ella. Varokaa lapsia!

Ella. Varokaa lapsia! on sykähdyttävä ja iloinen lapset, joka ei ehdottomasti jätä ketään tylsistyneeksi. Timo Parvela toimii teoksen kirjoittajana. Tämän pituus on 62. Nytkään ei ole siitä huolimatta välttämätöntä tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisänä hankittavissa on myös 2:50:58 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin hyödyllinen tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan mukavana kertojana toimii Lotta Kuusisto. Teos on julkaistu 2019-01-08 ja teoksen julkaisijana on Tammi. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat valitsemasi sovelluksen. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen yrittäminen on niin ikään todella vaivatonta, sillä voit esteettömästi kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.