Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Elokuvan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto maksuttomasti

Lasse ja Maija murtovarkaiden jäljillä!

Vallilassa kuvataan elokuvaa, ja asukkaat ovat haljeta uteliaisuudesta. Poliisimestarillekin tarjotaan pientä roolia – sillä ehdolla, että hän suostuu sulkeutumaan häkkiin saadakseen yhteyden tunteisiinsa. Ja kuinka ollakaan, samana yönä kun kaupungin ainoa poliisi istuu lukkojen takana, optikkoliikkeeseen murtaudutaan. Vielä oudommaksi tilanne muuttuu, kun esiin tupsahtaa vanha kirje…

Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun.

Lue kaikki osat: Timanttien arvoitus, Hotellin arvoitus, Sirkuksen arvoitus, Kahvilan arvoitus, Muumion arvoitus, Kullan arvoitus, Elokuvateatterin arvoitus, Sanomalehden arvoitus, Junan arvoitus, Koulun arvoitus, Sahramin arvoitus, Eläinpuodin arvoitus, Syntymäpäivän arvoitus, Uimahallin arvoitus, Palokunnan arvoitus, Polkupyörän arvoitus, Vankilan arvoitus, Jalkapallon arvoitus, Linnan arvoitus, Rakkausarvoitus, Elokuvan arvoitus

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2020-08-14

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

51 min

E-kirjan pituus

25 sivua

Tietoa kirjasta Elokuvan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

Mielenkiintoinen Elokuvan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto on uskomaton lapset, mitä lukiessa ajankulu karkkoaa kokonaan. Martin Widmark toimii kirjan kirjoittajana. Lukemista löytyy 25 sivua, niiden seassa mahdat saada upeita oivaluksia. Ethän siitä huolimatta rajoitu ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:51:06 tunnissa. Äänikirja on mukava konsti kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet julkisessa ja saa lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on Markus Bäckman. Kirjan on julkaissut Tammi 2020-08-14. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot tuoreen oven kirjojen pariin. Kunhan sinulla on oma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Usea palveluista tarjoilee kanssa vapaan ilmaisjakson, ja näin voit ilmaiseksi yrittää palvelua ilman maksuja*.