Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lin Hallberg - Eppu ja kesän paras päivä maksuttomasti

Täyttä laukkaa kesälaitumilla!

Elsa odottaa innolla kesälomapäiviä kotona Niitynperällä. Kesällä hänellä on aikaa hoitaa eläimiä, joita onkin kertynyt jo aika liuta: kaneja, kissoja, possu, vastasyntynyt karitsa ja tietenkin Eppu ja Santos. Vain yksi asia huolestuttaa: Minna on lähdössä ratsastusleirille. Kuinka Elsa voi sillä välin harjoitella Epun kanssa? Hänellähän ei ole lupaa ratsastaa yksin. Onneksi Minna on kuitenkin järjestänyt Elsalle maailman parhaan syntymäpäivälahjan: aurinkoisena kesäpäivänä he lähtevät pitkälle maastoratsastukselle! Eivätkä yllätykset siihen lopu.

Eppu ja kesän paras päivä on sympaattisen ponikirjasarjan seitsemäs kirja.

Ruotsalainen Lin Hallberg on ollut heppafani pikkutytöstä lähtien ja tuntee läpikotaisin tallielämän ylä- ja alamäet. Sinttu- ja Eppu-sarjat ovat syntyneet yhdessä yhtä lailla hevoshullun kuvittaja Margareta Nordqvistin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lin Hallberg

Julkaistu

2020-06-10

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

102 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Eppu ja kesän paras päivä

Eppu ja kesän paras päivä on jännittävä sekä hauska lapset, mikä ei takuulla jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Lin Hallberg on teoksen kirjoittajana. Kirjasta löytää 0 sivua, joiden kanssa saatat kokea unohtumattomia lukuhetkiä. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, jonka kesto on 1:42:43 tuntia. Äänikirja onkin uusi tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee Maija Lang. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-10 julkasijan Tammi toimesta. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista tyystin tuoreella keinolla. Tarvitset älypuhelimen niin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Sovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on myös äärimmäisen helppoa, koska pystyt sitoutumatta yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.