E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Veirto - Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kirjastokarju maksuttomasti

Henkka ja Jiikoo kisaavat kotikadullaan, maineikkaalla Pumpputiellä, rahanarvoisesta palkinnosta katusählyssä, vastassa Rupi-Taku All Stars ja Kossu. Ottelun pitäisi olla oman kadun poikien heiniä, mutta eikö vain muuan autoileva mulkero tule ja sotkeudu peliin ja turmele urheilevan nuorison rehtiä kamppailua. Ja se on vasta alkusoittoa. Kohta jo kirjelmöidään korkeammalle taholle, ja sitten kuvioihin tulevat oravavainaat ja piikkimatot - ja joku jopa ajaa toisen päältä tahallaan! Tärkeää on myös pyrkiä pelastamaan lähikirjasto ja ottaa selkoa, mistä kirjastoaktivistin ja kuuluisan tubettajan Kirjastokarjun liikenneonnettomuudessa oikein oli kyse. Pirullinen tapaus, kerta kaikkiaan!

Etelä-Lahden mestarietsivät Henkka ja Jiikoo ovat taas elementissään. Sarjan kuudestoista osa sitä taattua laatuvarmistettua Henkkaa & Kivimutkaa!

Kalle Veirto on lahtelainen toimittaja, nykyisin vapaa kirjailija. Hän on kirjoittanut monia suosittuja nuortenromaanisarjoja ja yksittäisiä kirjoja niin nuorille kuin aikuisillekin. Hän on myös voittanut useita palkintoja (mm. Topelius-palkinnon vuonna 2015) ja saanut kunniamainintoja ja palkintoehdokkuuksia. Lastenkulttuurin valtionpalkinnon hän sai vuonna 2017.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Veirto

Julkaistu

2019-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

41 sivua

Tietoa kirjasta Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kirjastokarju

Lumoava Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kirjastokarju on hurja lapset, mitä lukiessa ajankulu karkkoaa täysin. Teoksen on kirjoittanut Kalle Veirto. Kirjan pituus on 41. Kyseisestä kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin voit iloita kirjasta missä tahdot kuten vaikka pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-09-15 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi omassa kännykässäsi. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa ja tällä tavalla kykenet rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko palvelu justiinsa sinulle oikea.