E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Veirto - Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kurppa 16 maksuttomasti

Virtasen perhe pakkaa muuttolaatikoita, ja Henkka löytää siivotessaan kirjahyllyn takaa kadonneen valokuva-albumin. Eipä aikaakaan, kun Pumpputien Sherlock ymmärtää, että erään kesäisen pakkomökkeilyn lomassa tuli selvitetyksi Kurppa 16:n arvoitus. Kyse ei ollut sen vähäisemmästä kuin ihmiskaappauksesta, eikä kohteena ollut kuka tahansa tavallinen taavi. Voi vietävän Kivimutka ja radiopuhelin!

Kurppa 16 vie Etsivätoimisto Henkka & Kivimutkan Kymijoen rannalle. Odotettavissa on uimista, saunomista, lettuja – ja mysteeri vailla vertaa!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Veirto

Julkaistu

2015-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

48 sivua

Tietoa kirjasta Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kurppa 16

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kurppa 16 on mukaansatempaava ja kiintoisa lapset, mikä ei ehdottomasti jätä lukijaansa kylmäksi. Teoksen tekijänä on ollut Kalle Veirto. Teoksen pituus on 48. Kyseisestä e-kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta heti kun haluat kuten vaikka autossa. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-08-31 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mieleinen konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan kuljet. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat mukavasti mukana omassa puhelimessasi. Kun haluat päästä oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin sinulla on valtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin saatat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.