Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Daniel Zimakoff - FC Mezzi 5 - Yhdeksän vastaan yhdeksän maksuttomasti

Uusi kausi on alkamaisillaan. Edessä on kaikkea jännittävää FC Mezzille: uusi kausi pelataan yhdeksällä pelaajalla ja mukaan tulevat myös paitsiot. Kaiken huipuksi FC Mezzi on saanut ikioman klubitalon!

Puoliksi espanjalainen Marco on muuttanut Kvistbyyn, ja FC Mezzi on saanut hänestä pysyvästi uuden pelaajan. Mutta mitä ovatkaan juorut, joiden mukaan tytöt Ulrika ja Anne saattaisivat olla lopettamassa FC Mezzissä? Miten Jaken ja Ursulan orastavalle ihastukselle oikein käy?

"Yhdeksän vastaan yhdeksän" on vauhdikkaan jalkapallosarjan viides osa. \"Jake ja hänen ystävänsä ovat perustaneet ihan oman jalkapallojoukkueen – FC Mezzin, tietysti Lionel Messin mukaan! Kirjasarjan mukana pääsee seuraamaan FC Mezzin pelejä ja uuden joukkueen kehittymistä. Myös ystävyys on tärkeässä osassa – ja toki mukaan mahtuu myös ihastumisia ja kasvukipuja. \" Daniel Zimakoff (1956–) on tanskalainen lastenkirjailija. Hän on koulutukseltaan kirjastonhoitaja. Zimakoff aloitti kirjailijanuransa vuonna 1989, ja hän on julkaissut kymmenittäin lastenkirjoja. Hän on saanut myös Tanskan kulttuuriministeriön myöntämän arvostetun lastenkirjapalkinnon (Kulturministeriets børnebogspris) vuonna 2005.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Daniel Zimakoff

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Jan-Christian Söderholm

Äänikirjan pituus

64 min

E-kirjan pituus

28 sivua

Tietoa kirjasta FC Mezzi 5 - Yhdeksän vastaan yhdeksän

FC Mezzi 5 - Yhdeksän vastaan yhdeksän on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen lapset, joka ei jätä yhtäkään kylmäksi. Teoksen teki Daniel Zimakoff. FC Mezzi 5 - Yhdeksän vastaan yhdeksän on pituudeltaan 28 sivua, eli vallan sopiva pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole silti tarve rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on lisäksi 1:04:06 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä ja milloin mielit esim autolla ajaessa. Äänikirjan lukijana on Jan-Christian Söderholm. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-10 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin uuden tavan iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia kirjoja. Kun haluat mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa ja käytössäsi on mahtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Iso osa palveluista tarjoilee myös maksuttoman kokeilun, tällä tavalla kykenet rajattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.