Lue tai kuuntele

Miika Nousiainen, Sanna-Mari Pirkola - Fretti Mercury etsii onnea maksuttomasti

Mistä iloa Fretin elämään? Riemastuttava iltasatu valloittaa sanoin ja kuvin.

Isä on opettanut Fretti Mercurylle, että kellä onni on, se onnen kätkeköön. Fretti on murhemielellä. Hänen on lähdettävä etsimään onnea maailmalta. Fretin paras ystävä Jänis Virtanen tulee matkakumppaniksi. Jänis on mielestään liian tavallinen ja sen tähden apea.
Osaako pikkuruinen Kirva Babitzin kertoa surullisille matkaajille, mistä onni löytyy? Entä millaisia neuvoja oranssi juna Metro Rostedt antaa parivaljakolle? Miten onnetonta kaksikkoa opastavat niityn kultakurkku Karitsa Mattila tai Australiasta muuttanut Vompatti Smith?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miika Nousiainen, Sanna-Mari Pirkola

Julkaistu

2020-09-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Fretti Mercury etsii onnea

Fretti Mercury etsii onnea on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Miika Nousiainen, Sanna-Mari Pirkola. Kirjan pituus on 0. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nyt nauttia kirjasta aina kun tahdot esimerkiksi bussissa. Tässä lukijana on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi tuntematon 2020-09-28. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat parhaan ohjelman. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikänään menetkään. Paras vierailijalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja näin pystyt sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.