Lue tai kuuntele

Disney - Frozen 2 Leikki-ilta linnassa maksuttomasti

Kuka keksii hauskimman yhteisleikin?

Frozen 2 -elokuvasta tuttu sanapeli saa haastajia, sillä Elsa ja Anna haluavat kokeilla peli-iltana aivan uusia leikkejä.

Olaf on sanapelien mestari, mutta muutkin haluavat joskus voittaa. Niinpä ystävykset kokeilevat pelata niin jäähippaa, shakkia kuin peikkojen perinteisiä leikkejäkin. Lopulta löytyy ajanviete, josta kaikki ovat yhtä haltioituneita - eikä siihen edes tarvita taikuutta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney

Julkaistu

2021-01-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Frozen 2 Leikki-ilta linnassa

Frozen 2 Leikki-ilta linnassa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Disney. Lukemista löytää 0 sivua, minkä parissa voit tuntea mielenkiintoisa tuntemuksia. E-kirjan vierellä saatavilla on myös mahtava äänikirja, minkä seassa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mukava konsti nauttia kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2021-01-12 julkaisijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat esittävät mahtavan mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Se kaikki sujuu sulavasti, mikäli omistat kännykän. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikänään liikut. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilua joten saatat rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.