Äänikirja

Lue tai kuuntele

David Walliams - Gangsterimummi maksuttomasti

Benin isoäiti on ihan perusmummi - vai onko sittenkään?

11-vuotias Ben on ainoa lapsi ja huono lukija, joka haluaa isona putkimieheksi. Pojan vanhemmat taas rakastavat telkkarin tanssiohjelmaa yli kaiken, ja haluaisivat Benistä salonkitanssijan.

Benin on pakko vierailla kaalinhajuisen mumminsa luona joka ikinen perjantai, halusi tai ei. Kerran hän löytää mummin keittiöstä keksipurkin, joka on täynnä jalokivikoruja ja timantteja! Vähitellen paljastuu, että Benin isoäiti on nuoruudessaan salaa toiminut kansainvälisenä jalokivivarkaana. Mutta eräät kuuluisat korut häneltä aikoinaan jäivät ryöstämättä, ja nyt Benin kannustuksesta Ison-Britannian kruununjalokivet ovat vaaravyöhykeessä.

David Walliams on 2000-luvun oma Roald Dahl! TV:stä tuttu julkkiskirjailija on myyntilistojen kuningas monessa maassa, varsinkin Britanniassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

David Walliams

Julkaistu

2018-05-14

Lukija

Antti Jaakola

Äänikirjan pituus

242 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Gangsterimummi

Gangsterimummi on mukaansatempaava sekä viihdyttävä lapset, joka ei takuulla jätä ketään väsyneeksi. Tämän upean kirjan on tehnyt David Walliams. Tämä lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden kanssa iloita moni tovi. Lisäksi teoksesta löytyy lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 4:02:03 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti nauttia kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee Antti Jaakola. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-05-14 julkasijan Tammi toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin kykenet nauttimaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Se koko juttu sujuu sulavasti, kunhan omistat kännykän. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-20e maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Mikäli epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.