E-kirja

Lue tai kuuntele

Johanna Hulkko - Geoetsivät ja koulun kummitus maksuttomasti

Raparperin luokka kerää rahaa leirikouluun järjestämällä kirpputorin. Luokkaan kasatuista tavaroista osa katoaa, ja näyttää kuin luokassa olisi muutenkin käyty viikonlopun aikana. Kuka kumma tarvitsee kirpparikamoja ja pääsee kulkemaan lukituista ovista? Kirpparipäivänä Geoetsivät pääsevät hiipparin jäljille ja jahtaavat häntä läpi koulun pimeimpien käytävien, karttavarastojen ja vinttien. Kukapa olisi uskonut!

Mahtavan suosittu sarja on ehtinyt jo kymmenenteen osaansa. Geokätköily ja lähiluonnon tutkiminen ovat olleet alusta asti sarjan seikkailujen lähde, eikä kymmenes osa tee poikkeusta!

Johanna Hulkko on nokialainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on voittanut kirjoillaan mm. Laivakello- ja Arvid Lydecken -palkinnot.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johanna Hulkko

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

48 sivua

Tietoa kirjasta Geoetsivät ja koulun kummitus

Geoetsivät ja koulun kummitus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Johanna Hulkko. Tämän pituus on 48. Ethän siitä huolimatta jää vain e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkumassa ja saa myös lenkistä kivemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2019-07-15 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – sekä e-kirja on miellyttävä keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljet. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään tosi helppoa, sillä voit esteettömästi kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.