Äänikirja

Lue tai kuuntele

Zoe Sugg - Girl Online omillaan maksuttomasti

Penny ja Noah, vain ystäviä

Penny ja Noah ovat edelleen ystäviä, mutta Noahista ei ole kuulunut mitään vähään aikaan - itse asiassa kukaan ei tiedä, missä nuori rokkistara on. Hän on kuin kadonnut maan päältä. Penny lähtee Meganin kutsusta vierailemaan tämän uudessa esiintyvään taiteeseen painottuvassa lukiossa. Penny ystävystyy siellä nopeasti esiintymispelkoiseen Poseyhin sekä hurmaavaan skottipoikaan Callumiin.

Callum haluaisi selvästi muutakin kuin ystävyyttä, mutta onko Penny valmis siirtymään eteenpäin, kun yhä kaikki tuntuu muistuttavan häntä Noahista?

Zoe Sugg (s. 1990) eli Zoella on kirjoittanut tarinoita pikkutytöstä asti. Hänen YouTube-blogillaan ja videoillaan on miljoonia seuraajia. Kun Girl Online ilmestyi Briteissä, sitä myytiin ensimmäisellä viikolla huikeat 78 000 kappaletta. Kirjan oikeudet on myyty 36 maahan.
https://instagram.com/zozeebo/

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Zoe Sugg

Julkaistu

2020-06-17

Lukija

Heidi Ajanto

Äänikirjan pituus

635 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Girl Online omillaan

Lumoava Girl Online omillaan on mainio lapset, mitä lukiessa kellonaika poistuu täydellisesti. Tämän ensiluokkaisen kirjan on laatinut Zoe Sugg. Girl Online omillaan on pituudeltaan 0 sivua, eli vallan asiallinen pituus läpi käytäväksi. Kyseisestä teoksesta löytyy samoin äänikirja versio, jonka kestoaika on 10:35:49 tuntia. Äänikirja voi olla mahtava tapa kuunnella kirjaa hetkinä kun olet bussissa ja saa lisäksi kävelystä kivemman. Äänikirjan on lukenut Heidi Ajanto. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-17 julkaisijan WSOY toimesta. E- ja äänikirjat jakavat loistavan sauman nauttia upeista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat mukavasti mukanasi omassa kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja näin saat rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko sovellus sinulle asianmukainen.