Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Valentina Camerini - Gretan tarina maksuttomasti

Tämä on tositarina Gretasta: toivosta, rohkeudesta ja päättäväisyydestä. Samalla se on kertomus niistä pojista ja tytöistä ympäri maailman, jotka ovat valmiit taistelemaan ihmisten välinpitämättömyyttä vastaan ja paremman tulevaisuuden puolesta. Kuvitettu elämäkerta sopii kaikille kouluikäisille.

Greta Thunberg (s. 2003) on ruotsalainen rohkea ympäristöaktivisti, joka on innoittanut lukemattomat lapset ja nuoret toimiin ympäristön puolesta. Vuonna 2018 ilmastonmuutoksesta huolestunut Greta aloitti koululakon valtiopäivien päärakennuksen edessä ja vaati poliitikoilta todellisia tekoja ympäristön pelastamiseksi. Pian koululaiset Suomessa ja ympäri maailman seurasivat Gretan esimerkkiä ja toivat mielenilmauksilla äänensä kuuluviin. Thunberg on osallistunut suuriin ilmastokampanjoihin ja puhunut monilla tärkeillä foorumeilla. Hän oli ehdolla vuoden 2019 Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.

"Maailma on herännyt. Muutos on tulossa, halusitte tai ette."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Valentina Camerini

Julkaistu

2019-12-23

Lukija

Anna-Riikka Rajanen

Äänikirjan pituus

99 min

E-kirjan pituus

36 sivua

Tietoa kirjasta Gretan tarina

Mielenkiintoinen Gretan tarina on upea lapset, mitä lukiessa ajankulu karkkoaa kerrassaan. Kirjan kirjoittajana on ollut Valentina Camerini. Tämä kirja on pituudeltaan 36 sivua, joten nautintoa riittää runsaasti ajanjaksoksi. Älä kuitenkaan tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 1:39:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä missä ikinä menetkään ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Kirjan sointuvana äänenä toimii Anna-Riikka Rajanen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-12-23 julkaisijan Into Kustannus toimesta. E- ja äänikirjat jakavat kiehtovan vaihtoehdon iloita mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat käytännöllisesti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Useat ohjelmista antaa toisaalta maksuttoman kokeilun, ja näin voit kahleettomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.