Äänikirja

Lue tai kuuntele

Heidi Viherjuuri - Haloo, täällä Hilja maksuttomasti

Alakouluikäisten suosikkisarjan kolmannessa osassa päästään Hiljan mukana ekalle luokalle.

Koulu on alkanut, ja Hilja joutuu kiperiin tilanteisiin, sillä hän ei suostu antamaan viimeistä sanaa luokan kiusanhengelle. Luokanvalvoja taitaa välillä toivoa olevansa ihan jonkun toisen luokan opettaja. Hilja on oppinut syksyn aikana lukemaan jo melko hyvin. Se on hieno taito, jota myös Hentilän lehmät osaavat arvostaa.

Syksy on muutenkin täynnä touhua. Hilja ja pikkusisko Taimi auttavat vaaria siivoamaan mökin talvikuntoon ja innos¬tuvat rakentamaan kotiin agenttityylisen sisäpuhelimen. Naa¬purin mummojen ja Mansikkatädin luotsaamalla marjaretkellä Hilja huomaa epäkohdan, josta hän päättää kirjoittaa presiden¬tille. Ja kun äiti lähtee viikonloppumatkalle Italiaan, siskokset ja isä rakentavat olohuoneeseen mini-Venetsian gondoleineen ja gangstereineen...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heidi Viherjuuri

Julkaistu

2020-07-15

Lukija

Maruska Verona

Äänikirjan pituus

115 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Haloo, täällä Hilja

Haloo, täällä Hilja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Heidi Viherjuuri. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, eli lukuiloa riittää usemmaksi illaksi. Tästä kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, jonka pituus on 1:55:50 tuntia. Äänikirja on fantastinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa ulkoilemassa. NAME äänikirjan lukija on Maruska Verona. Tämän teoksen julkaisi Kustannus-Mäkelä 2020-07-15. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Tämä sujuu mukavasti, kunhan omistat puhelimen. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa toisaalta vapaan kokeilujakson, siten kykenet ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman maksuja*.