Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola, Sinikka Nopola - Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä maksuttomasti

Heinähatun ja Vilttitossun jouluseikkailu

Kattilakosken perhe valmistelee joulua: imeltää perunalaatikkoa ja muistaa köyhiä. Vaari kertoo tarinaa riihitontusta, jota pitää lepytellä hyvillä herkuilla. Talossa alkaakin tapahtua kummia: kellarista katoaa harva se päivä ruokaa.

Syylliseksi epäillään vuorollaan kaikkia perheenjäseniä ja jopa Alibullenin neitejä sekä tunnettua herkkusuuta, poliisi Isonapaa. Vai olisiko ruokavaras itse tonttu?

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Julkaistu

2020-04-16

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

150 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä

Lue heti tapahtumarikas lapset Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä, jonka kera elät uniikkeja tunteita. Tiina Nopola, Sinikka Nopola on kirjan kirjoittajana. Tämä lapset pitää sisällään 0 sivua, minkä parissa nauttia useampi ilta. Älä rajoitu yksin e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 2:30:01 tunnissa. Äänikirja voi olla mahtava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet autossa ja se tekee lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan mieleisenä lukijana toimii Vuokko Hovatta. Teos on julkaistu 2020-04-16 ja teoksen julkaisijana on Tammi. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi omassa puhelimessasi. Sitten kun mielit päästä todella kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ jolloin käytössäsi on isokokoinen yhditelmä e-kirjoja. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.