Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola, Sinikka Nopola - Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa maksuttomasti

Heinähattu ja Vilttitossu selvittelevät koruvarkautta

Heinähatun ja Vilttitossun kesä saa uuden käänteen, kun Alibullenin neideille tulee vieraaksi hankalahoitoinen Torsti Tattari. Samaan aikaan neitien tontilla käynnistyvät arkeologiset kaivaukset. Eräänä yönä rautakautisesta kalmistosta katoaa arvokas koru.

Konstaapelit Isonapa ja Rillirousku vangitsevat yhden Kattilakosken perheen jäsenistä, mutta kaikki eivät usko vangitun syyllisyyteen. Heinähattu, Vilttitossu ja Torsti syöksyvät hurjaan rosvojahtiin, jonka loppuvaiheissa tarvitaan Alibullenin neitien karate-iskuja.

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Julkaistu

2020-04-16

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

127 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa

Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen lapset, joka ei jätä missään nimessä väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Tiina Nopola, Sinikka Nopola. Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa on pituudeltaan 0 sivua, joten erittäin sopiva pituus läpi käytäväksi. Tämän lisäksi kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 2:07:29 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen keino nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, bussissa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan lukijana on Vuokko Hovatta. Kirjan on julkaissut Tammi 2020-04-16. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin vetoava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Tämä koko homma onnistuu helposti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.