Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola, Sinikka Nopola - Heinähattu, Vilttitossu ja kielletty kampela maksuttomasti

Heinähatun ja Vilttitossun äiti Hanna Kattilakoski on lukenut uudesta, terveellisestä tavasta syödä, joka perustuu silmien väriin. Vihreäsilmäisille sopivat esimerkiksi kasvikset, sinisilmäisille mustikat.

Vilttitossulta on silmien värin perusteella kielletty kampela. Kun Vilttitossu kuulee tästä, hän huutaa: "Minultahan ei kampelaa kielletä!"

Vilttitossu ottaa rannasta veneen ja lähtee pyydystämään kampelaa Heinähatun kanssa. Onkimisen hässäkässä toinen airo kuitenkin putoaa, ja tytöt haaksirikkoutuvat saareen. Koska kylän poliiseilla Isonavalla ja Rillirouskulla ei ole venettä, Hanna ui saareen tyttöjen turvaksi. Alibullenin neidit ovat sitoneet hänen päähänsä pienen ruokakorin. Perheen isä Matti yrittää antaa kännykällä ohjeita, sillä hän on lukenut lapsena kirjan haaksirikkoutuneesta autiolla saarella: Risto Roopenpojan ihmeellinen elämä. Tytöt viettävät äitinsä kanssa pelottavan yön saaressa. Mutta kuka tytöt pelastaa...?

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Julkaistu

2020-04-02

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

127 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Heinähattu, Vilttitossu ja kielletty kampela

Heinähattu, Vilttitossu ja kielletty kampela on jännä sekä viihdyttävä lapset, joka ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Tämän mielenkiintoisen kirjan on laatinut Tiina Nopola, Sinikka Nopola. Tämän pituus on 0. Ethän jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 2:07:21 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin liikut ja se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee Vuokko Hovatta. Teoksen on julkaissut Tammi 2020-04-02. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät perusteellisesti tuoreen tavan iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Maksamalla kiinteän kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat omana elämässäsi. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus käypä itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.