Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola, Sinikka Nopola - Heinähattu, Vilttitossu ja vaari maksuttomasti

Heinähatun ja Vilttitossun perheeseen tulee yllätysvieras, vaari.

Pikkuveli ihastuu vaariin, ja myös tytöt ja Matti-isä viihtyvät persoonallisen vaarin seurassa. Hanna-äidille vaari on uusi kaaoksen ja töiden tuoja klimppisoppa- ja plättytoiveineen.

Äiti ryhtyy Knapperware-konsulentiksi, ja jättää muun perheen arkiaskareiden hoitajiksi. Vaarin laittama ruoka ei kelpaa ihan kaikille, ja päiväkodissa ihmetellään kun isä tuo pikkuveljen sinne nallepyjamassa. Salaperäisiä jälkiäkin alkaa ilmaantua pihamaalle. Onko maailma vielä raiteillaan?

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Julkaistu

2020-04-02

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

84 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Heinähattu, Vilttitossu ja vaari

Kuuntele vaiheakas lapset Heinähattu, Vilttitossu ja vaari, minkä parissa saat ainutlaatuisia tunteita. Tämän mahtavan kirjan on kirjoittanut Tiina Nopola, Sinikka Nopola. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen riemua riittää moneksi toviksi. Digitaalisen kirjan ohella käytettävänä on mainio äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 1:24:33 tuntia. Äänikirja onkin helppo keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan sinulle lukee Vuokko Hovatta. Teoksen on julkaissut Tammi 2020-04-02. Käynnistä nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Se koko homma toimii vaivattomasti, jos ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Useat äänikirjapalveluista antaa myös veloituksettoman kokeilujakson, jolloin kykenet sitoutumattomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.